DMI-ecosyteem logo

Help

community banner image

Welkom

We heten je van harte welkom bij het online platform van het DMI-ecosysteem voor slimme, duurzame steden en mobiliteitsvernieuwing! We zijn blij dat steeds meer partijen, zowel van de publieke als de private kant, zich aansluiten bij deze digitale omgeving.  In deze mail vind je een toelichting op het platform, zodat je snel van start kunt. Lukt iets niet of heb je vragen? Voor technische ondersteuning kun je terecht bij [email protected].  Als je inlogt zie je het volgende menu:  We wensen je een vliegende start bij het gebruik van dit platform. Als je vragen hebt, staan we voor je klaar!  DMI-ecosysteem support

Lees verder »
1 Support
2 Nieuwsfeed
3 Bericht
4 Groepen
5 Groepsberichten
6 Meldingen
7 Extra
8 Privacy mappen
9 Hernoemen bestanden
Support

Support

ConnAct is de beheerder van dit patform. Gebruik de video call support booking pagina hieronder voor een online support afspraak of klik op de Support button  hieronder om je vraag te versturen. Of stuur een mailtje naar [email protected]

Nieuwsfeed

Nieuwsfeed

Bovenin de balk zie je de kop ‘Nieuwsfeed’. Hier zie je alle activiteiten van de afgelopen periode. Scroll naar beneden om alles te lezen en te bekijken of filter de inhoud middels het submenu. Bekijk alleen updates van groepen bijvoorbeeld of van je eigen connecties.

Bericht

Bericht

Wanneer je iets wilt delen, kun je dat makkelijk doen op de Nieuwsfeed-pagina. Klik op het venster ‘Deel wat je bezighoudt,……’.  Je ziet dan vervolgens een pop-upvenster. Typ je bericht, voeg eventueel ook een foto of bestand toe en versturen maar. Via het dropdown menu kun je selecteren voor wie dit bericht bestemt is (publiek, jouw connecties, in een groep, etc.). Je kunt echter ook direct messages sturen via onze berichtenmodule (zie icoontjes naast je profiel tab)

Groepen

Groepen

Er zijn wee soorten groepen. Publieke groepen en privé groepen. Wil je lid worden van een publieke groep? Open de groep en klik op 'Lid Worden". Wil je toetreden tot een privé groep klik dan op 'Toegang Vragen'!

Groepsberichten

Groepsberichten

We je de hele groep, of bepaalde mensen uit je groep een bericht sturen? Maak dan gebruik van de menu-optie 'Stuur Berichten" de rest wijst zich vanzelf.

Meldingen

Meldingen

Ontvang je te veel mail meldingen en wil je zelf bepalen wat je wel/niet ontvangt? Ga dan naar Profiel, Account, Notification settings. Op deze pagina kun je je voorkeuren zelf bepalen onder de tab Preferences. Onder de tab abonnementen kun je ook meldingen van een hele groep uitzetten.

Extra

Extra functionaliteit

Op het DMI-ecosysteem platform zijn op dit moment de basis functionaliteiten geactiveerd. Mis je iets, zoals bijvoorbeeld een online leeromgeving, extra pagina tabs in je groepsomgeving, of andere zaken? Laat het ons weten, we hebben vele add-on's op de plank liggen.

Privacy mappen

Privacy mappen

De privacy van mappen in groepen wordt bepaald door de privacy van de groep. Heb je een publieke groep dan zijn default ook alle mappen publiek. In privé groepen staan alle mappen ook default op privé. Je kunt dit niet aanpassen. Dit staat wel op onze roadmap voor één van onze toekomstige releases.

Als je mappen aanmaakt via het hoofdmenu heb je wel de optie om te kiezen voor publiek of privé en kun je dit later ook weer terugdraaien.

Hernoemen bestanden

Hernoemen bestanden

Je kunt bestanden hernoemen als je de eigenaar (diegene die het geupload heeft) van dat bestand bent. Doe dat door op de drie punten achter de bestandsnaam te klikken.

Boek hieronder je video call met support

Ga naar de inhoud