DMI-ecosyteem logo
community banner image

Welkom

We heten je van harte welkom bij het online platform van het DMI-ecosysteem voor slimme, duurzame steden en mobiliteitsvernieuwing! We zijn blij dat steeds meer partijen, zowel van de publieke als de private kant, zich aansluiten bij deze digitale omgeving. 

In deze mail vind je een toelichting op het platform, zodat je snel van start kunt. Lukt iets niet of heb je vragen? Voor technische ondersteuning kun je terecht bij [email protected]

Als je inlogt zie je het volgende menu: 

  • Nieuwsfeed: Dit is de homepage van jouw digitale omgeving. Je vindt hier de feed van alle geüploade documenten, berichten, artikelen en andere informatie van andere leden. 
  • Inhoud: Hier vind je de publieke evenementen, documenten, video’s en foto’s.
  • Groepen: Het ecosysteem biedt een plek voor verschillende groepen of communities. Programma’s binnen verstedelijking of mobiliteitsvernieuwing kunnen binnen zo’n groep documenten delen met hun leden. Als je lid wilt worden van een bepaalde groep klik je op ‘Lid worden’. Soms moet een beheerder je eerst toegang geven, andere groepen zijn voor iedereen toegankelijk.
  • Leden: Scroll door alle leden, connect, stuur een bericht of zoek op kenmerken.
  • Support: Een algemene support pagina met tips, support contactformulier en een afspraken tool.
  • Profiel: Voeg hier je profielfoto en informatie toe, zodat andere leden je makkelijk herkennen. Als je op je profielfoto klikt opent jouw persoonlijke menu. Je vindt hier je accountinstellingen, jouw documenten en de historie van je activiteiten binnen het platform. 
  • Meldingen: Je ontvangt zowel mail- alsook webnotificaties van veel handelingen op het platform. Vind je dat te veel worden. pas dan je voorkeuren aan. Ga dan naar Profiel, Account, Notification settings. Op deze pagina kun je je voorkeuren zelf bepalen onder de tab Preferences. Onder de tab abonnementen kun je ook meldingen van een hele groep uitzetten.

We wensen je een vliegende start bij het gebruik van dit platform. Als je vragen hebt, staan we voor je klaar! 

DMI-ecosysteem support

Verwante Artikelen

Conferentie ‘MaaS, hubs en deelmobiliteit – mobiliteitsvernieuwing in slimme, duurzame steden’

Carpoolend, met de (elektrische) auto, trein of fiets. Deelnemers aan de conferentie ‘MaaS, hubs en deelmobiliteit – mobiliteitsvernieuwing in slimme, duurzame steden’ kwamen op donderdag 16 februari jl. op allerlei manieren naar DeFabrique in Utrecht. Dat bleek na een snelle peiling van dagvoorzitter Joost Hoebink, waarmee hij een dag vol inzichten, inspiratie en urgentie opende. Waar staan we met het slim en duurzaam vormgeven van mobiliteit? En hoe verhoudt de mobiliteitsopgave zich tot die andere grote doelen voor 2030? De Utrechtse Merwedekanaalzone diende als lichtend voorbeeld.

Voortgangsbericht DMI-ecosysteem

Op 24 februari heeft de Ministerraad, op advies van Het Nationale Groeifonds, een positief besluit genomen over de toekenning van 85 miljoen euro aan het DMI-ecosysteem. Bovenop dit bedrag investeren bedrijven en gemeenten gezamenlijk nog eens 93 miljoen.  We zijn blij met het vertrouwen en het commitment van deelnemende partijen. Op 28 februari zijn we met een afvaardiging van deze deelnemers bij elkaar gekomen en voortvarend aan de slag gegaan met de realisatie. Via dit bericht praten we je graag

Reacties

Ga naar de inhoud