DMI-ecosyteem logo

Urban Future Congres

Urban Future is een jaarlijks, internationaal event waar duurzame steden centraal staan en waar gedurende 3 dagen ruim 2000 professionals vanuit Europa kennis en ervaring uitwisselen over de uitdagingen van nu en de nabije toekomst op het gebied van duurzame steden. Dit jaar vindt het event in Ahoy Rotterdam plaats van woensdag 5 t/m vrijdag 7 juni. Thema’s die centraal staan zijn klimaatadaptie, duurzame stedenbouw, de sociale aspecten van stedelijke transformatie en ‘citychanger skills’. Het programma staat online op de website van de organisatie.

Sessie voor DMI-netwerk
In aanvulling op het congresprogramma organiseert DMI-ecosysteem op donderdag 6 juni ‘s middags een besloten sessie voor het DMI-netwerk, waarin de praktijk van duurzame gebiedsontwikkeling centraal staat. Met de plannen voor het Maasterras in Dordrecht als uitgangspunt (en vergelijkbare ontwikkelingen in Almere, Apeldoorn, Amersfoort, Zwolle en tal van andere steden) laten verschillende DMI-partners zien hoe data en technologie in concrete toepassingen niet alleen zicht en inzicht geven in boven- en ondergrond, maar vooral ook hoe hiermee een concreet handelingsperspectief wordt geboden voor een daadwerkelijk duurzame invulling van de fysieke ruimte: van terreinanalyse en ontwerp tot uitvoering en beheer, maar ook integratie in de bestaande stad.

Deze sessie vindt plaats in de DMI-zaal in Ahoy tussen 14.00 en 16.00 uur. Na afloop van de sessie zorgen we uiteraard voor een hapje en een drankje. Aanmelden voor deze sessie kan via onderstaande aanmeldknop.

Bezoek Urban Future
Urban Future is een betaald event. Graag bieden we jou kosteloos een passepartout aan, waarmee je niet alleen onze eigen DMI-sessie kunt bijwonen, maar gedurende het event (dus beide dagen) ook nog eens toegang hebt tot het volledige inhoudelijke programma. Op vrijdag kun je ook deelnemen aan het excursieprogramma. Het event is dagelijks geopend van 9.00 tot 17.00 uur.

Ben je erbij? 
We hopen dat je erbij kunt zijn in Rotterdam en gebruik maakt van het passepartout voor Urban Future. Kun je zelf niet maar geef je je kaart graag aan een collega? Ook dat is mogelijk. Omdat ieder passepartout een waarde van € 499,- vertegenwoordigt, gaan we er zorgvuldig mee om. Twijfel je of jij, dan wel je collega, erbij kan zijn of passen de data sowieso niet in de agenda? Dan geven we jouw passepartout graag aan iemand anders binnen het netwerk.

Aanmelden
Via nevenstaande registratieknop kun je een passepartout aanvragen. Verzoek om dit uiterlijk vrijdag 24 mei a.s. te doen. Bij heel veel animo reserveren we de passepartouts op basis van aanmelddatum: wie het eerst komt.

Graag tot ziens in juni in Rotterdam!

Met vriendelijke groet,
Caspar de Jonge

DMI-ecosysteem

  • 1Selecteer ticket
  • 2Aanwezigen
  • 3Betaling
  • 4Bevestiging
DMI-passepartout
Beschikbaar Tickets: Onbeperkt

Ik ben aanwezig bij de DMI-sessie op donderdag 6 juni (14.00-16.00 uur) en maak graag gebruik van een passepartout voor Urban Future.

Het "DMI-passepartout" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Totaal: 0

Datum

05 - 07 jun 2024

Tijd

09:00 - 17:00

Meer informatie

Meer lezen

Etiketten

DMI-ecosysteem

Locatie

Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10, 3084 BA, Rotterdam
REGISTREER
QR-code

Reacties

Ga naar de inhoud