DMI-ecosyteem logo
Home Events-community - DMI-ecosysteem Homepage event Slimme duurzame verstedelijking en openbare ruimte Nationale Klimaat Expo_Oplossingen voor klimaatbestendige openbare ruimte.

Nationale Klimaat Expo_Oplossingen voor klimaatbestendige openbare ruimte.

De klimaatverandering heeft grote gevolgen en zorgt niet alleen voor steeds heftigere regenbuien, maar ook voor hittestress en droogte. Openbare ruimte, met name ook in de stedelijke gebieden, zal dus klimaatbestendig moeten worden ingericht. Daarnaast is er de uitdaging voor een duurzame, biodiverse, toekomstgerichte leefomgeving.

Honderden professionals komen samen om kennis te delen, inspiratie op te doen en zich te laten informeren over de nieuwste trends en laatste ontwikkelingen op het gebied van de klimaatadaptieve, biodiverse stad en leefomgeving.

Het evenement is met name interessant als u werkzaam bent bij een gemeente, provincie, waterschap, rijksoverheid, projectontwikkelaar, adviesbureau of kennisinstituut.

Klimaatbestendige en biodiverse openbare ruimte

Op de Nationale Klimaat Expo worden alle mogelijkheden, problemen en oplossingen rond klimaatbestendige en biodiverse openbare ruimte getoond en besproken. Zo vindt u onder meer innovatieve producten voor bestrating, platte daken, groenvoorzieningen, pleinen en hemelwaterafvoer en -opvang. Tijdens een actueel lezingenprogramma worden visies en maatregelen besproken door deskundigen. In 2023 deden deze organisaties mee als kennispartners.

Datum

17 - 18 apr 2024
Verlopen!

Tijd

09:00 - 16:00

Etiketten

DMI-ecosysteem

Locatie

Expo Houten
Meidoornkade 24, 3992 AE, Houten

Organisator

ExpoProof
QR-code

Reacties

Ga naar de inhoud