DMI-ecosyteem logo
Hero image 5

DMI- ecosysteem september 2023

Op 27 en 28 september vindt de Vakbeurs Openbare Ruimte plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Deze beurs richt zicht op de inrichting en het beheer van duurzame en circulaire openbare ruimte. Het DMI-ecosysteem zal op het Mobiliteitsplein van deze beurs aanwezig zijn met een stand, een netwerklunch en een lezingenprogramma. Je bent van harte welkom!

Wat kun je zoal verwachten?
Op 27 september pakken we uit met een uitgebreid programma op de stand en in het theater.

TNO demonstreert deze dag keer hun predictive digital twin Urban Strategy. Deze digitale kopie van de stad brengt scenario’s in beeld, die de impact van verschillende maatregelen in de openbare ruimte aangeven.

WeCity toont een eerste sneak preview van hun FAIR Open (Urban) Platform, een belangrijke bouwsteen van het DMI-ecosysteem. Met dit data-uitwisselingsplatform worden afspraken, data governance en datastructuren ondersteund.

Daarnaast zijn er lezingen vanuit AMdEX, TNO, NTM, Future City en VM-IVRA. Op donderdag vinden er verschillende werkgroepen plaats, waaronder die van publiek vervoer en algemene voorzieningen.

Beide beursdagen serveren we een netwerklunch van 12:00 tot 13:00 op de DMI-stand, te vinden op het Mobiliteitsplein (4.5.31).
We ontmoeten je graag op 27 september! Het adres is Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht. Aanmelden kan via deze link.

Met vriendelijke groet,

Het DMI-team

Datum

27 - 28 sep 2023
Verlopen!

Tijd

08:00 - 18:00

Meer informatie

Meer lezen

Etiketten

DMI-ecosysteem,
Homepage event

Locatie

Jaarbeursplein

Organisator

Ministerie van IenW
E-mail
[email protected]
QR-code

Reacties

Ga naar de inhoud