INNOvember: het ochtenddebat

De wereld van mobiliteit verandert snel. Je denkt waarschijnlijk aan zelfrijdende auto’s en zelfvarende schepen. Smart Mobility is de digitalisering en automatisering van mobiliteit, en dat biedt nieuwe mogelijkheden om onze (vaar)wegen duurzamer te maken, de doorstroming te verbeteren en de veiligheid te waarborgen. Smart Mobility is geen toekomstmuziek, maar het is er al en het wordt nog veel groter. Welke rol speelt Rijkswaterstaat hierin?

Tijdens Het Ochtenddebat van donderdag 21 november geven onze hosts, Dirk-Jan de Bruijn en Patricia Idsinga, samen met inspirerende gastsprekers antwoord geven op deze vraag. Van digitaal ondersteund onderhoud van bruggen en tunnels tot informatie op maat voor reizigers – we nemen je mee in de wereld van Smart Mobility!

En daar wil je natuurlijk bij zijn! Je kunt je hier registreren. 

Over Het Ochtenddebat

Het Ochtenddebat is een live, online talkshow waarin we de grote opgaven van Rijkswaterstaat benaderbaar maken. Dat doen we niet met saaie teksten, maar met pakkende voorbeelden uit onze RWS praktijk! Benieuwd naar de vorige afleveringen van Het Ochtenddebat? Kijk ze hier terug via Aflevering 1 Klimaatneutraal en Circulair, Aflevering 2 Data & Informatievoorziening, Aflevering 3 Assetmanagement 2.0 en Aflevering 4 Klimaatadaptatie.

Datum

21 nov 2024

Tijd

09:00 - 10:00
Categorie

Organisator

Rijkswaterstaat
QR-code

Reacties

Ga naar de inhoud