DMI-ecosyteem logo

Verwante Artikelen

Vennster winnaar van Green Innova/on Hub Contest 2024

Scale-up Vennster uit Nijkerk is de winnaar van de Green Innovation Hub Contest 2024. In deze wedstrijd presenteerden negen start-ups en scale-ups hun innovatieve oplossing voor een duurzame en inclusieve leefomgeving. Met hun methode en intelligente participatie app Parta wist Vennster de jury te overtuigen om hun product samen met de inwoners van Almere in te zetten voor de Almeerse woonwijken Hortus en Pampus.

DMI en partners laten zich zien in Barcelona

Afgelopen week stond Barcelona weer volledig in het teken van de Smart City Expo. Als hèt internationale event op het gebied van slimme en duurzame steden vormde het een uitgelezen podium voor tal van partners van het DMI-ecosysteem om zich te laten zien. Naast een sterk groeiende 3-daagse beurs was er op maandag het Business Forum en – met dank aan Future City Foundation, RVO en Amsterdam Smart City – een drukbezocht side programma.

Doe mee aan de Green Innovation Hub contest!

In Almere en de provincie Flevoland vinden de grootste gebiedsontwikkelingen van Nederland plaats zoals Hortus, Pampus, Zuidoever. Om echt toekomstgericht te kunnen bouwen en als voorbeeld te dienen voor de rest van Nederland, organiseren zij de Green Innovation Hub contest ’24. In deze competitie worden organisaties uitgedaagd om met digitaal gedreven toepassingen te komen op het gebied van duurzame energie, mobiliteit of slim wonen.

Reacties

Ga naar de inhoud