DMI-ecosyteem logo

Vakbeurs Openbare Ruimte

Op 25 en 26 september vindt de Vakbeurs Openbare Ruimte plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Deze beurs richt zicht op de inrichting en het beheer van duurzame en circulaire openbare ruimte. Het DMI-ecosysteem zal op het Mobiliteitsplein van deze beurs aanwezig zijn met een stand, een netwerklunch en een lezingenprogramma. Je bent van harte welkom!

Wat kun je zoal verwachten?

Op 25 september organiseren we een sessie voor alle deelnemers rondom doorontwikkelingen en toekomstvisie van het DMI-ecosysteem. We spreken Henk Meurs, professor aan de Radboud Universiteit en oprichter van MuConsult, die de afgelopen periode de werking van het DMI-ecosysteem heeft geanalyseerd, én we vieren dat de eerste producten en diensten binnen het ecosysteem gebruikt kunnen gaan worden. Aansluitend is er een netwerklunch.

Consultants zijn van harte welkom bij de sessie ‘Digitale Transformatie in Nederland: consultants aan de slag met het DMI-ecosysteem’. In deze sessie bieden we een inkijkje in de architectuur achter het ecosysteem en de praktische toepassing ervan, zodat jij je klanten beter kunt helpen met hun stedelijke vraagstukken.

Voor nieuwe deelnemers organiseren we op woensdag een onboardingsessie met informatie over je deelname.

Wel eens van het ecosysteem gehoord maar geen idee wat het nou precies inhoudt? Op donderdag 26 september kan je terecht bij de sessie ‘Digitale oplossingen voor mobiliteit, openbare ruimte en woningbouw: het DMI-ecosysteem eenvoudig uitgelegd’. In deze lezing leggen we de basis uit, speciaal voor iedereen die nog niet bekend is met het ecosysteem, of die het nog één keer uitgelegd wil krijgen.

Speciaal voor gemeenten zijn er drie sessies op die dag: over gebiedsontwikkeling, logistiek en over intelligente toegang.

De uitnodigingen voor de sessies worden op persoonlijke titel verstuurd. Heb je geen uitnodiging ontvangen maar wil je er wel graag bij zijn? Stuur dan een bericht naar [email protected].

We kijken er naar uit je te ontmoeten op 25 september!

  • 1Selecteer ticket
  • 2Aanwezigen
  • 3Betaling
  • 4Bevestiging
Reserveer
Beschikbaar Tickets: Onbeperkt

Reserveer je plek door op de volgende pagina door middel van de selectievakjes aan te geven voor welke sessie(s) je je wilt aanmelden.

Het "Reserveer" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Totaal: 0

Datum

25 - 26 sep 2024

Tijd

09:00 - 16:00

Meer informatie

Meer lezen

Etiketten

DMI-ecosysteem,
Homepage event

Locatie

Jaarbeurs Hallen 2, 3, 4
Jaarbeursplein, 3521 AL, Utrecht
Categorie
REGISTREER
QR-code

Reacties

Ga naar de inhoud