DMI-ecosyteem logo

Opening DMI Centre

Officiële opening van het DMI Centre voor slimme, duurzame steden op woensdag 7 februari aanstaande. Het DMI Centre is gevestigd aan de Barchman Wuytierslaan 10, recht tegenover het Centraal Station in Amersfoort.

Het DMI Centre biedt ons als netwerk een fysieke plek, centraal gelegen in het land, waar we elkaar als publieke en private partners kunnen ontmoeten. Het is een plek voor kennisuitwisseling, training en opleiding, overleg, demo’s en samenwerking. Leden kunnen vanaf 7 februari via het DMI-platform onder andere een zaal reserveren in het DMI Centre en gebruik maken van de aanwezige faciliteiten.

De inloop is vanaf 14.30 uur, het programma begint om 15.00 uur en is rond 17.30 uur afgelopen. Na een kort inhoudelijk programma en de officiële openingshandeling is er alle gelegenheid om in het DMI Centre rond te kijken en te netwerken.

Alleen als je een persoonlijke uitnodiging hebt ontvangen voor dit event (gedateerd 18 januari 2024) kan jij je aanmelden via de registratie button op deze pagina.*

Wij kijken uit naar je komst op 7 februari!

Met vriendelijke groet, namens het gehele DMI-team,

Caspar de Jonge

*Vanwege de maximale capaciteit van de locatie is deze uitnodiging gepersonaliseerd. We hopen iedereen te kunnen ontvangen, maar bij zeer grote belangstelling zullen we mogelijk moeten selecteren.

Uitverkocht!
Tags:

Datum

07 feb 2024
Verlopen!

Tijd

14:30 - 18:00

Etiketten

DMI-ecosysteem,
Homepage event

Locatie

DMI Centre
Barchman Wuytierslaan 10, Amersfoort

Organisator

Ministerie van IenW
E-mail
[email protected]
QR-code

Reacties

Ga naar de inhoud