DMI-ecosyteem logo

Nationaal fietscongres

Het Nationaal Fietscongres is er om te leren, te ontmoeten, oplossingen en vraagstukken te bespreken maar vooral elkaar te inspireren. Al sinds 2012 komen fietsprofessionals uit Nederland en België samen om in een goede mix van kennis, netwerken en ontspanning de actuele vraagstukken rondom het thema fiets te bespreken.

We ontmoeten je graag op 5 en 6 juni 2024 op de volgende editie van het Fiets(pre)congres! Metropoolregio Rotterdam Den Haag en de gemeente Den Haag zijn gastheer en het thema is ‘Fiets en voel je vrij’.
We ontmoeten je graag in Den Haag!

Thema

Fietsen geeft je vrijheid. De vrijheid om te gaan waar én wanneer je wil. Om van huis naar werk, school, vrienden, de stad of de sportschool te gaan. Fietsen is gezond en helpt om je hoofd leeg te maken na een drukke werkdag. Op de fiets krijg je inspiratie. Actief beweeg je je voort, op jouw eigen tempo en via een route die je zelf kiest. Soms haastig maar vaak ook relaxed door mooie straatjes, de duinen of langs landerijen met prachtige vergezichten. Zelfs in drukke, stedelijke omgevingen zijn pareltjes van fietsroutes te vinden om de vrijheid van fietsen te ervaren. In 2024 is het Nationaal Fietscongres 2024 te gast bij MRDH en de gemeente Den Haag met als thema ‘Fiets en voel je vrij’.

De subthema’s waar we op het congres aandacht aan besteden zijn: doelgroep en gedrag, snelheid, gezondheid, wegwerkzaamheden en recreatief fietsen.

Tags:

Datum

05 - 06 jun 2024
Verlopen!

Tijd

De hele dag

Etiketten

DMI-ecosysteem,
Homepage event

Locatie

Den Haag
Website
https://www.nationaalfietscongres.nl/
Categorie

Organisator

Acquire B.V.
QR-code

Reacties

Ga naar de inhoud