DMI-ecosyteem logo

Kick-off Digital Twin DMI

Op woensdag 28 februari van 14:00 tot 16:30 vindt de kick-off Digital Twin plaats. Tijdens dit event worden DMI-partners op het podium gezet om te vertellen over ervaringen met Digital Twin en te demonstreren over hoe zij Digital Twin toepassen. Er worden afspraken gemaakt over de samenwerking binnen het DMI-ecosysteem, met oog voor ontwikkelingen buiten het ecosysteem. De bijeenkomst is gericht op alle partijen die zich bezig houden met Digital Twins.

Tijdens de bijeenkomst hoor je meer over de toepassing waar IMAGEM, Nelen-Schuurmans, Kadaster, gemeente Almere, provincie Flevoland, Geonovum en het Ministerie van BZK aan werken: de ontwikkeling van een Digital Twin voor Almere en Flevoland. De partijen hebben gevisualiseerd wat de impact van wateroverlast is wanneer een hoosbui de binnenstad van Almere teistert. In deze Digital Twin komen woningbouw, mobiliteit en energie samen.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan door een mail te sturen naar Roy Boertien via [email protected]. Wil je een bijdrage leveren of zelf iets presteren? Ook daarvoor kun je contact opnemen met Roy.

Datum

28 feb 2024
Verlopen!

Tijd

14:00 - 16:30

Etiketten

DMI-ecosysteem,
Homepage event

Organisator

Ministerie van IenW
E-mail
[email protected]
QR-code

Reacties

Ga naar de inhoud