DMI-ecosyteem logo
Home Events-community - DMI-ecosysteem Connected Transport Slimme Logistiek Diner ter afsluiting Connected Transport Week 2024
woman in black tank top holding clear wine glass

Diner ter afsluiting Connected Transport Week 2024

Graag nodigen we je uit voor het diner ‘Slimme, duurzame verstedelijking en logistiek’ op donderdag 20 juni in restaurant Mariënhof, Kleine Haag 2 te Amersfoort. Dit diner vormt de afsluiting van de landelijke Connected Transport Week. Tijdens het afsluitend diner heffen we graag het glas op de resultaten die we gezamenlijk hebben behaald en iedereen bedanken voor de bijdrages aan de week.

Programma

Je bent van harte welkom voor een borrel en een hapje vanaf 16:30. Caspar de Jonge, programmamanager bij het DMI-ecosysteem, zal de avond openen met een kort welkomstwoord. Om 17:30 gaan we aan tafel. Het diner duurt tot ongeveer 19:30, er is dan nog gelegenheid voor kop koffie of thee. Registratie kan hieronder.

Eerder op de dag wordt op het DMI Centre in Amersfoort een marktconsultatie gehouden voor doorontwikkeling van de Connected Transport-diensten. Deze bijeenkomst is bedoeld voor (IT-/ en logistieke) serviceproviders en mede-overheden die actief zijn in het logistieke veld. Wil je hier (ook) bij aanwezig zijn – registreer je dan HIER.

 

We ontmoeten je graag op 20 juni!

mede namens het gehele DMI-team,

Robbert Janssen

Thematrekker Slimme Logistiek – DMI-ecosysteem

 

  • 1Selecteer ticket
  • 2Aanwezigen
  • 3Betaling
  • 4Bevestiging
Borrel en diner ter afsluiting Connected Transport Week 2024
Beschikbaar Tickets: 75

Borrel en diner ter afsluiting Connected Transport Week 2024

Het "Borrel en diner ter afsluiting Connected Transport Week 2024" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Totaal: 0

Datum

20 jun 2024

Tijd

16:30 - 19:30

Locatie

Restaurant Mariënhof
Kleine Haag 2, Amersfoort

Restaurant Marienhof, Kleine Haag 2 te Amersfoort

Organisator

Ministerie van IenW
E-mail
[email protected]
REGISTREER
QR-code

Reacties

Ga naar de inhoud