Home Events-community - DMI-ecosysteem TU Delft: workshops met tools, visualisaties en ‘digital twins’

TU Delft: workshops met tools, visualisaties en ‘digital twins’

Mobility Innovation Centre Delft van de TU Delft organiseert op 17 september 2024 een workshop waarin je aan eigen mobiliteitsvraagstukken kunt werken aan de hand van de tools, datavisualisaties, ‘digital twins’ en ‘serious games’.  Mobiliteitsonderzoekers van de TU Delft ontwikkelden deze hulpmiddelen in samenwerking met gemeenten en bedrijfsleven.

Steden worden steeds drukker – met meer inwoners, meer bezoekers en meer logistiek verkeer. Smart mobility hubs, autoluwe centra en ooit wellicht zelfrijdende auto’s – er zijn veel beloftes, nieuwe opties en maatregelen die de bereikbaarheid en leefbaarheid van steden moeten verbeteren.

Delftse wetenschappers en het Mobility Innovation Centre Delft ontwikkelen de broodnodige kennis om verkeer en vervoer in onze drukke steden duurzaam, inclusief, veilig en efficiënt te maken. Met onze tools, datavisualisaties, digital twins en serious games helpen we gemeenten in Nederland en Europa bij hun mobiliteitsvraagstukken.

Tijdens de European Mobility Week in september bieden we een workshop aan om deze tools zelf te ervaren en inspiratie op te doen voor je eigen mobiliteitsvraagstukken. De workshop is gericht op beleidsmakers van bijvoorbeeld gemeenten en provincies en bedrijfsleven.

Kijk voor meer informatie op de website van TU Delft.

Datum

17 sep 2024

Tijd

14:45 - 17:15
QR-code

Filteren op eigenschap

Actieve filters

Reacties

Ga naar de inhoud