DMI-ecosyteem logo
Home Events-community - DMI-ecosysteem Homepage event VNG Jaarcongres 2024 in het Groene Hart

VNG Jaarcongres 2024 in het Groene Hart

Gemeenten Alphen aan den Rijn, Gouda en Woerden organiseren op 25 en 26 juni 2024 het VNG Jaarcongres. Het congres vindt plaats in een kwekerij in het boomkwekerijgebied Greenport Boskoop. De 3 gemeenten slaan de handen ineen om het Groene Hart prominent op de kaart te zetten. Dat werd zojuist bekendgemaakt.
Onderdeel van het congres zijn excursies door het hele Groene Hart. Bezoekers maken hier niet alleen kennis met het landschap en de wereldberoemde streekproducten, maar ook met de aanpak op grote vraagstukken zoals bodemdaling, energie, woningbouw, de toekomst van de landbouw, bestaanszekerheid voor iedereen en gezond leven. Het avondprogramma vindt plaats in het historische centrum van Gouda.

Netwerksamenwerking Alphen-Gouda-Woerden

Sinds 2014 werken Alphen, Gouda en Woerden (AGW) samen om in het Groene Hart de economie te versterken en het gebied aantrekkelijker te maken voor recreatie en toerisme. Het rijk, de provincies, waterschappen en gemeenten werken met elkaar aan een toekomstbestendig Groene Hart. Alphen, Gouda en Woerden trekken hierin samen op.

Datum

25 - 26 jun 2024

Tijd

De hele dag

Etiketten

DMI-ecosysteem,
Homepage event

Locatie

Kwekerij in het boomkwekerijgebied Greenport Boskoop
Categorie

Organisator

Gemeenten Alphen aan den Rijn, Gouda en Woerden
QR-code

Reacties

Ga naar de inhoud